2010/03/21

Naše nové CWG / Our new CWG

(21.3.2010)

Už je tomu dávno, co jsme narazili během hraní Geocachingu na CWG. A co to vlastně CWG je? Zkratka znamená Czech Wood Geocoin - tedy český dřevěný geocoin a je to jeden z originálních předmětů, který můžete v keškách najít. Mnoho hráčů geocachingu si vytvořilo svůj návrh a nechali si osobní CWG vyrobit. Tyto dřevěné kolečka pak nechávají v keškách a nebo vyměnují za jiné kolečka. Postupně tak vzniká velmi pěkná a originální sbírka.

My jsme nechtěli zůstat pozadu a proto jsme si chtěli nechat své CWG vyrobit. Návrh jsme jakž tak vymysleli a zpracovali, ale než jsme se "dokopali" k objednání a realizaci výroby, tak to nějaký čas zabralo. Když jsme ale zjistili, že nemáme CWG ostatních hráčů za co měnit, nečekali jsme a kolečka jsme objednali. Výrobu nám zajistila firma Kavalír a během týdne byly CWG doma.
Konečná podoba pak vypadá následovně:


Doufáme, že ostatní budou mít z našich koleček stejnou radost, jakou máme vždy my, když nějaké CWG najdeme.

CWG můžou však být i "neoficiální", tedy vyráběna přímo samotnými hráči geocachingu. Sice nejsou vedeny v žadných katalozích a nesplňují pravidla na oficiální CWG kladená, ale o to můžou být originálnější. My jsme na takové specílní CWG narazili při kontrole naši kešky (Střelby v kasárnách) a máme z něj obrovskou radost. Týmu Hrabosata, který toto speciální CWG vyrobil moc děkujeme a ceníme si jej jako nejcennější kus naší sbírky :)

Žádné komentáře:

Okomentovat