2012/04/22

Už zase ten Ondřejník

(22.04.2012)

Marasek přišel v týdnu z práce s tím, že kolegové vyrážejí s dětmi o víkendu na Ondřejník. Sice jsme tam byli nedávno, ale to přece nevadí. Je to hezká procházka a alespoň se dostaneme na čerstvý vzduch.

V neděli ráno jsme měli sraz na parkovišti u vlakového nádraží ve Frýdlantě nad Ostravicí. Museli jsme jít nudnou cestou po asfaltu, bohužel kočárky variantu lesem nezvládají :-( I tak to bylo fajn, povídali jsme si o dětech a o životě a radost nám zkazilo akorát procesí motorkářů, kteří si vyjeli na vrchol a zase zpátky, takže jsme jim museli neustále uhýbat.

Malý Kuba byl jako správný předpuberťák z výletu hodně znuděný, ale nakonec si s Chilli našli super zábavu s klackem a oba si vydrželi hrát až na vrchol Ondřejníku.
Tam jsme prckům rozprostřeli deku, aby se taky mohli proběhnout po čtyřech, kočárků už měli plné zuby. Miuška se potočila na kolotoči, dokonce i Sam si to s tatínkem zkusil. Samík s Filípkem si pak spolu s tatínky také zahráli Barany barany duc a moc se jim to líbilo :-). Cesta zpátky utekla rychle. Zastavili jsme se u babičky a dědy na chatě v Pržně, dostali jsme výborný oběd a Samík se tam hezky vyblbnul a dohnal celodenní sezení v kočárku. Teď už spinká v postýlce a my ho brzy budeme následovat :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat