2014/08/05

Dovolená - Leba v Polsku - Den čtvrtý

(05.08.2014)

Dneska se Sam vzbudil nějaký přešlý a ačkoliv celou noc prospal, zdál se nám unavený. Proto jsmme zvolili volnější program. Jeli jsme do Sea parku v Srbsku. Je to zábavní park, kde každou hodinu vystupují při krmení lachtani a tuleni.



Nevěřila bych, jak to jsou chytrá zvířata. Uměli úžasné věci a triky. Taky tam byly makety různých mořských živočichů v životních velikostech. Velryba zabrala opravdu hodně místa :-) Podívali jsme se taky do vraku ztroskotané pirátské lodi, kde bylo vše vzhůru nohama. Byla totiž dnem vzhůru.



Úžasný zážitek bylo 3D akvárium prehistorických ryb. Při simulovaném útoku žraloka se bál nejen Sami. Nečekali jsme to a tak jsme se parádně vylekali i my. Prohlídli jsme si taky miniatury majáků, které lemují polské pobřeží.



Sami byl ale úplně hotový, takže jsme to asi po dvou hodinách zabalili a jeli zpátky se zastávkou v lékárně. Stěžoval si, že ho bolí v pusince a já se bála, že z toho bude angína. Teplotu neměl, ale šel spinkat. Spal až do 17 hodin. Když se vzbudil, bylo mu lépe a tak jsme šli na procházku do města. Dali jsme si gofry, ale Sami chtěl jen šlehačku a stěžoval si, že ho bolí v puse. Zjistili jsme, že tam má afty. Bobek náš malý, ale už jsme aspoň věděli, co se děje.


Žádné komentáře:

Okomentovat