2014/08/06

Dovolená - Leba v Polsku - Den pátý

(06.08.2014)

Dneska jsme chtěli jet do Malborku, ale odložili jsme to, protože jsme nevěděli, jak na tom Sami bude. Naštěstí to docela šlo, jen Sami nechtěl vůbec jíst, ale to se nebylo čemu divit. Udělali jsme si tedy procházku do Lebského labyrintu.



Našim úkolem bylo najít 4 stanoviště po okrajích, cíl uprostřed a pak taky samozřejmě cestu ven :-) Sam pak dováděl na místním klouzačkovém hradu a Míša si zkoušel projít další menší labyrinty. Dostat je odtamtud bylo náročné, ale mě už kručelo v břiše, takže jsme vyrazili procházkou ke kanálu, kterým se dostávají lodě na volné moře.



V jedné místní "Smazalnie ryb" jsme si dali výborný oběd - samozřejmě ryby a pak už jsme spěchali domů se prospat. Usla jsem se Samíkem a z postele jsme se vyhrabali až v 16 hodin.



Vzali jsme lopatu a vyrazili na pláž kopat kanály. Voda byla zase teplejší než ve dne a procházka úžasná relaxace. Nikomu z nás se z pláže nechtělo, ale čas byl neúprosný. Stavili jsme se na zmrzku a pak už šli domů a do postele. Zítra nás čekal brzký budíček, protože jsme měli před sebou dalekou cestu.




Žádné komentáře:

Okomentovat