2014/08/03

Dovolená - Leba v Polsku - Den druhý

(03.09.2014)

Ačkoliv šel Sami spát pozdě večer, budíček nám přichystal jako vždy o půl 6 ráno.. Ale ani mi to moc nevadí, nemůžu se dočkat povalování u pláže. I Míša se těší, pohled z okna slibuje nádherný den a tak snídáme a balíme věci na pláž. Jsme tam relativně brzy, ale lidé už obsazují nejlepší místa. Jdeme kus dál po pláži, nechceme být hned při vstupu, kde pak později nebude k hnutí.


Trošku bojujeme se stavěním zástěny. Lidé okolo jsou vybavení dřevenými kladívky, nechce se nám věřit, že se jim s tím chce tahat na pláž :-) Nakonec to zvládáme i tak. A hup do moře. Dneska je teda studenější než včera večer. Ale to nevadí. Míša se Samim stavějí různé kanály. Jedna malá lopatka je jim málo, takže jsem vyslána zpátky do ulic koupit pořádnou velkou. Za chvíli se vracím. To se hned kope jinak. Sami prohlašuje, že až bude veliký, bude kopač kanálů :-) Při průzkumu moře objeví s taťkou medúzu a Samiho na chvíli přejde chuť v moři se koupat.


Když už máme koupání i sluníčka dost, vyrážíme zpátky. Ceste je únavná. Po rychlém obědě jdeme všichni spát. Sami si našel nové kamarády a odpoledne bojkotuje naši touhu po procházce. Chce zůstat v kempu a hrát si. Nejvíce si oblíbil holčičku Dielle z Německa. Hrají si spolu až do večera a vůbec jim nevadí, že si spolu nerozumí. Teda to vypadá, že si nerozumí, ale oni si rozumí moc dobře ;-) My dospělí oprašujeme základní německé fráze..

Žádné komentáře:

Okomentovat