2012/08/28

První pusa a první krůčky

(28.08.2012)

V úterý 28.8.2012 jsme vyrazili spolu s Marcelkou a Sofinkou na náš oblíbený plácek do areálu zdraví.
Nikdo jsme netušili, co nás všechno čeká :-) Chilli si našla svou porci klacíků, které nedočkavě ohlodávala, a Sofinka se Samíkem se uvelebili na deku k přineseným hračkám. Když jsme Samovi z legrace řekly, aby dal pusu Sofince, nečekaly jsme, že se z toho, díky pohotovosti Marci, vyklube tak úžasná momentka. První pusa byla na světě :-) Sam se, povzbuzen úspěchem, rozhodl ukázat, že už není žádný prcek a udělal svých prvních pět krůčků. Šikulka náš.
Ale své nově nabyté umění si úzkostlivě taji. Taťkovi chůzi odmítl ukázat. Krůčky zopakoval až zase na hřišti, samozřejmě se opět musel ukázat před Sofinkou ;-)

Na dřevěném autíčku si také vyzkoušeli, jak to funguje v běžném životě. Sam nechtěl Sofi pustit k volantu, ale ta se nedala a do řízení mu vehementně kecala :-D Ještě, že Marci je opravdu pohotová fotoreportérka, takže to máme vše krásně zdokumentované.

Sam si ještě krůčky šetří, je mu jasné, že má před sebou spoustu nachozených kilometrů a jde na to šalamounsky. Pevně si osedlal své odrážedlo a jezdí na něm jako profesionál.

Žádné komentáře:

Okomentovat