2019/08/23

Dovolená Polsko Miedzywodzie - den sedmý

 (23.08.2019)

Poslední den je tu. To to uteklo. I přesto, že na našem seznamu tipů na výlet zůstalo ještě mnoho nenavštívených míst, rozhodli jsme se, že dnešek "prolenošíme". Ráno jsme akorát zajeli koupit Berníkovi údajně poslední zásobu plenek a nám na chatku toaleťák, snídani a nějaké dárečky, ale pak už jsme se vydali na pláž.

Tam jsme se koupali (dokonce i Míša - Maki mu totiž ráno ještě stihla koupit plavky, protože ty jeho zůstaly zapomenuté doma), stavěli hrady z písku, leželi, váleli se, chytali bronz a vůbec všechny ty plážové věci, které se u moře dělají. Míša si i máknul, šel totiž uspat Berníka v nosítku a došel po pláži až do Dziewnowa a zpět. Berník se parádně prospal a pak řádil. Pořád nám utíkal - udělal pápá a šel. Míša si taky trošku schrupnul na dece - no paráda.

Kolem třetí jsme se vrátili na chatku a vyrazili na oběd. Vyzkoušeli jsme žurek - polévku, byla vynikající. A dále jsme si dali 2x halibuta (no nic moc, dórsz a morczsica byla lepší) a Samík si dal pizzu. Prý nějaká hořká, takže nic moc. Nám ale přišla v pohodě. Holt Samík je dost náročný.

Po obědě jsme trošku pobalili a ještě jsme vyrazili do ulic. Samík si půjčil šlapací auto, všichni jsme si dali poslední točenou zmrzku a šli se rozloučit s mořem. Teď ještě balíme a chystáme se na odjezd a pak uže jen spát a brzo ráno vstávat.

Musíme si navzájem poděkovat za parádní dovču (i s troškou nervů a stresu - ale to k tomu asi patří) a rozhodli jsme se, že u Baltu nejsme naposled.

















Žádné komentáře:

Okomentovat